Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1976, με το πρώτο κατάστημά μας στην Αθήνα. Βρισκόμαστε στο χώρο της μοκέτας και του χαλιού σχεδόν 40 χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πείρα σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και τις τιμές εισαγωγής, μας οδηγεί στο να δημιουργούμε ένα μικρό θαύμα στον προσωπικό και επαγγελματικό χώρο και του πιο απαιτητικού πελάτη! Με αυτό τον τρόπο έχουμε κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών μας.

Η νέα έδρα της επιχείρησης “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ CARPET CENTER” βρίσκεται στο Μαρούσι σε ιδιόκτητο χώρο και εξυπηρετεί όχι μόνο τα βόρεια προάστια της Αττικής αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία σε μοκέτες (οικιακής χρήσης, γενικής χρήσης, παιδικές, επαγγελματικές, εκθεσιακές), χαλιά (μοντέρνα και κλασσικά, χειροποίητα και μηχανής, παιδικά, sisal, φλοκάτες και καλοκαιρινά), διαδρόμους, πλαστικά δάπεδα και πλακίδια (linoleum, laminate, deck, ελαστικά, ασφαλείας, γενικής χρήσης, αθλητικά, εκθέσεων, PVC), συνθετικό χλοοτάπητα, ταπέτα εισόδου (και με λογότυπα της επιλογής σας, σκαμπό, μαξιλάρες), εκκλησιαστικά χαλιά και μοκέτες, ταπετσαρίες τοίχου, συστήματα σκίασης (οριζόντιες περσίδες, ρολοκουρτίνες), κουρτίνες και αξεσουάρ κουρτινών (κουρτινόξυλα, μετώπες, μηχανισμοί, αμπράζ, σιδηρόδρομοι, υφάσματα επιπλώσεων), αξεσουάρ δαπέδων (προφίλ δαπέδων, προστατευτικά δαπέδων, ταπέτα και βέργες για σκαλοπάτια, ταινίες, υποστρώματα, σοφατεπιά, τρέσες, μπορντούρες, δερματίνες, κρόσσια), κοκοφοίνικες και δέρματα! Είμαστε πρόθυμοι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις απαιτήσεις σας, όσον αφορά στην υψηλή αισθητική, την άρτια ποιότητα και τις πολύ οικονομικές τιμές. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να σας καθοδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια μας εμπνέει να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και να εμπλουτίζουμε τα είδη που σας προσφέρουμε. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πληρέστερη και διαρκή ενημέρωσή μας για τις τάσεις της μόδας, γεγονός που μας βοηθά να παρουσιάζουμε συνεχώς πρωτοποριακές και άριστες επιλογές. Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, επιλέγουμε τα προϊόντα ένα προς ένα και εισάγουμε χωρίς μεσάζοντες, σε πολύ χαμηλές τιμές από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, χωρίς να διαπραγματευόμαστε επ'ουδενί την ποιότητα. Ερχόμαστε κοντά σας με νέες και ολοκληρωμένες προτάσεις, πιστεύοντας ότι τα είδη μας αποτελούν κύρια στοιχεία διακόσμησης, ζεστασιάς και ανανέωσης του προσωπικού σας χώρου.

Κύριο μέλημά μας? Η καλαισθησία των προϊόντων μας, η δυνατότητα επιλογής μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και η ύψιστη ποιότητα των ειδών μας, πάντα σε συνδυασμό με απίστευτες προσφορές!

Στόχος μας? Η ολοένα αυξανόμενη προβολή των προϊόντων μας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, έτσι ώστε να εδραιώνουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στην αγορά. Επιθυμούμε να δημιουργούμε χώρους άνετους, ατμοσφαιρικούς, ζεστούς, γεμάτους με θετική ενέργεια! Έμπειροι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας επισκεφθούν χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Το προσωπικό σας γούστο σε συνδυασμό με τη φροντίδα και την επιμέλεια των τεχνικών και του διακοσμητή μας συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως το έχετε ονειρευτεί!

Η υπογραφή μας δηλώνει ποιότητα, εργασία και εμπειρία, πάντα σε συνάρτηση με διαχρονικότητα και διάθεση ανανέωσης. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και…μας εμπνέετε να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε ότι μοναδικότερο!

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο