ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρηση e-moketes.gr, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της, προσφέρει πολλές επιλογές στους τρόπους αποστολής των παρεχόμενων προιόντων, ώστε να εξυπηρετεί σίγουρα και άμεσα κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο e-mail μέσω του οποίου έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε από την e-moketes.gr για την ημερομηνία αποστολής των προιόντων προς εσάς, καθώς και για τον αριθμό αποστολής, ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της.

Για τους εντός Αττικής πελάτες μας η αποστολή πραγματοποιείται: Με όχημα της επιχείρησής μας με κόστος 15,00 €, έχοντας προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και το χρόνο παράδοσης.
Επιπλέον, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα εντελώς δωρεάν (Οδός Πεντέλης 35, Μαρούσι), αφού επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμη.

Σε όλη την Ελλάδα: Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με πρακτορείο μεταφορών ή της επιλογής σας ή συνεργαζόμενο πρακτορείο με την e-moketes.gr) και η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, χωρίς να ισχύει η αντικαταβολή. Η μεταφορική εταιρεία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την παραλαβή και παράδοση των εμπορευμάτων σε εσάς (τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή), ενώ η μεταφορά τους στα πρακτορεία παρέχεται δωρεάν απο την εταιρία μας.

Μη διαθέσιμα προιόντα και αποστολή:
Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή ισχύουν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κλπ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Αν αποδέχεστε τον νέο χρόνο παράδοσης, μας ενημερώνετε μέσω e-mail στο info@koniariscarpetcenter.g ή τηλεφωνικά στο 210-8021035 οτι επιθυμείτε να παραμείνει ενεργή η παραγγελία σας.Αν ακυρωθεί η παραγγελία, μας ενημερώνετε σχετικά και σας επιστρέφεται το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο